Kärnan i Böle Ungdomsförenings verksamhet kretsar kring revyverksamheten. Föreningen har spelat revy varje vinter sedan 1988 utan uppehåll, och det senaste året i samarbete med Närpes Uf. Detta samarbete kommer att fortsätta också under 2011. Revyverksamheten är verksamhet som involverar ung och gammal i diverse uppgifter både på och utanför scenen och är en verksamhet som passar vår förening som hand i handske. Under åren har satsningar gjorts för att förbättra scenen, samt ljud- och ljusupptagningen. Är du intresserad av att vara med i revyn? Ta då kontakt med Maria Malm!

Föreningen brukar även delta i tävlingsverksamhet såsom byafotboll, där vi blev byamästare tillsammans med Pjelax för några år sedan. Några år har vi också deltagit med lag i ringens Dart-tävlingar. Föreningen har också en 1,5 km lång belyst motionsbana i anslutning till föreningshuset, där man vintertid skidar och sommartid lunkar runt.

Studie- och kursverksamhet har vi för tillfället i samarbete med Närpes Vuxeninstitut, Närpes Gymnastikförening och Motionshuset. Är du intresserad av att hålla någon kurs i lokalen? Ta i så fall kontakt med A-S Grandell.

Nu i höst (2010) prövade vi på att ordna Loppis i lokalen för första gången. Detta gav mersmak och ett nytt loppis kommer att ordnas nästa gång våren 2011.

Vi brukar också i mån av möjlighet ha gästspel, och nu den 12 november kommer Carola Sarén från Wasa Teater med sin show “Scendrag med Sarén”.

En annan återkommande händelse i vår verksamhet är brännandet av påskbrasan varje påsklördag.