2009 års revy är nu färdigspelad, och sågs av ca 1.700 personer8 föreställningar. Vi fick god kritik och här nedan finns ett utdrag från recensionerna i Vasabladet (12.1) och i Syd-Österbotten(13.1).

“Årets Bölerevy är rapp och ovanligt vass mot kändisar och makthavare. Resultatet är en föreställning med oftast korta och slagkraftiga nummer med udden riktad mot aktuella samhällsfenomen. En ny generation har skapat en ny sorts Bölerevy, som inleder en ny tideräkning. Upplägget leder till en revy med täta poänger och som aldrig går på tomgång.” (Tom Forsman, Vasabladet 12.1.2009)

“Bölerevyn driver hejdlöst med tankesmedjan och hittar fyndiga infallsvinklar till det mesta. Om tankesmedjan fått något till stånd må vara osagt. Däremot har den varit framgångsrik, den tankesmedja i Böle som lett fram till årets revy, Tänk om, som premiärvisades på lördagskvällen. Man har konstruerat en genomtänkt helhet, som förutom att den är skrattframkallande även döljer djupare tankar, som är maskerade, men inte helt gömda, i sketcher och kupletter.” (Mats Ekman, Syd-Österbotten 13.1.2009)